onsdag 12 januari 2011

Välkomna tillbaka till ett nytt år och en ny termin

Det är alltid roligt att träffa eleverna efter ett lov. Det är då man verkligen får bekräftat för sig varför man jobbar med just elever och ungdomar. De är fantastiskt härliga!

Snabbt kastas vi in i verkligheten igen och nu är eleverna i full gång med sitt case och förbereder för redovisningen vecka 4. Veckan därefter börjar vårt nya case som ska bli mycket spännande men vi återkommer till det lite längre fram.

Vi har också börjat att förbereda oss för nationella proven och svenskan är först ut vecka 6. Idag har niorna fått en genomgång på hur proven fungerar och de har även fått träna på gamla prov för att se hur de är upplagda. De har många frågor och känner sig lite nervösa men som skolverket säger - nationella proven är en del av allt vi gör och proven allena utgör inte all bedömning!

Tjing för denna gång!

1 kommentar:

  1. Hej!

    Jag håller med Sandra om att det är kul att starta upp igen efter jullovet. Jag ser fram emot nästa case med förväntan och spänning! Nyligen var jag inne och läste litteraturdiskussioner mellan våra elever och de är ju helt fantastiska!!! Visst blir man stolt över att få jobba med dessa härliga ungdomar, eler hur?

    Kramar

    SvaraRadera